Kategórie Info Kontakt Login Košík
0

Zrkadlo s dreveným rámom COS 03 - výber morenia

Zrkadlo s dreveným rámom COS 03 - výber morenia
AKCIA

Nie každý sa rád pozerá do zrkadla, ale v tomto prípade sa určite budete radi pozerať priamo na zrkadlo! Drevený rám z masívneho borovicového dreva v rôznych odtieňoch morenia robí z tohto zrkadla skutočnú pastvu pre oči!

Vybrať variant:

výber varianty - zatrhnite

Akce platí do 1. 4. 2024
131,50 € 5,00 €
6-10 týdnů
Katalógové číslo:
084023
Záruka:
2 roky

Popis tovaru

Toto zrkadlo sa vám proste neopozerá. Precízna práca, kvalitné borovicové drevo a robustná konštrukcia je zárukou dlhovekosti. Materiál je naviac ošetrený včelím voskom a povyšuje ho tak na luxusný ekologický kúsok. Voskovaný nábytok má špeciálnu povrchovú úpravu, ktorá vytvára nádych starého vzhľadu

Aj tento sedliacky nábytok je ručne vyrábaný a pri jeho výrobe je kladený veľký dôraz na detaily spracovania. Vďaka ručnej práci a masívnemu drevu je každý kus nábytku jedinečný. Ponuka sedliackeho nábytku je veľmi široká. Sedliacky nábytok ponúkame v niekoľkých odtieňoch morenia, od svetlo bielej až po tajomne čiernuVzory si prezrite vo fotogalérii. Vybrať si môžete samostatné diely na zostavenie všetkých typov interiéru, ktoré nájdete v súvisiacom tovare nižšie. Vo vrchnej časti stránky si v poli "Vybrať variantu" vyberte odtieň korpusu. 

 


 

Z dôvodu výroby sedliackeho nábytku na zákazku, sme nútení požadovať od zákazníka zálohu v minimálnej výške 40 - 80 € podľa hodnoty nábytku. O výške zálohy Vás budeme kontaktovať e-mailom po uskutočnení objednávky maximálne do dvoch pracovných dní. Dodacia lehota uvedená pri tovare začne až po pripísaní zálohovej čiastky na bankový účet. Záloha Vám bude odpočítaná pri konečnom vyúčtovaní a pri doručení zásielky.

Výška (cm): 90
Šírka (cm): 78
Tvar zrkadla obdĺžnikový
Typ zrkadla závesné
Konštrukcia v ráme
S osvetlením nie
S úložným priestorom nie
Hmotnosť (kg) 8
Doplnkové info povrchová úprava: voskovanie
Poznámka kód morenia podľa vzorkovníka
Upozornenie uvedená cena za K01 - svetlá borovica

Diskusia

Tovar ešte nebol okomentovaný, buďte prvý.

Otázka na predajcu

Vaše meno:*
 
Váš e-mail:*
   
Otázka:*
 
Ochrana proti spamu: vložte 3 znaky z obrázka
image  
Naposledy navštívené
instagram
Aby sme Vám mohli v tomto eshope ponúknuť kvalitné služby a pokročilé funkcie, využívame cookies. Prehliadaním tohto webu súhlasíte s ich používaním . Pre viac informácií o cookies a ich prípadnom blokovaní navštívte článok Pravidlá ochrany osobných údajov