Kategórie Info Kontakt Login Košík
0

Toaletný stolík z masívu TOL 02 - výber morenia

Toaletný stolík TOL 02 - K03+K01
DOPRAVA ZADARMOAKCIA

Nie každý sa rád pozerá do zrkadla, ale v tomto prípade sa určite budete radi pozerať priamo na zrkadlo! Drevený rám z masívneho borovicového dreva v rôznych odtieňoch morenia robí z tohto zrkadla skutočnú pastvu pre oči! Okrem oválneho zrkadlá vás nadchnú tiež šikovné odkladacie zásuvky.

Morenie hornej dosky:

výber varianty - zatrhnite

    Morenie hornej dosky:

Vybrať variant:

výber varianty - zatrhnite

Akce platí do 1. 4. 2024
548,90 € 21,00 €
6-10 týdnů
Katalógové číslo:
083720
Záruka:
2 roky

Popis tovaru

Toto oválne zrkadlo sa vám proste neopozerá. Precízna práca, kvalitné borovicové drevo a robustná konštrukcia je zárukou dlhovekosti. Materiál je naviac ošetrený včelím voskom, ktorý ho povyšuje na luxusný ekologický kúsok. Na zrkadlo môžete zavesiť obľúbené šperky, šatky či iné doplnky. Nadchnú vás tiež veľmi praktické zásuvky, do ktorých je radosť skryť dámske tajnosti či kúzelné fľaštičky a škatuľky s čarovnou kozmetikou. Ponúkaný toaletný stolík je vyrobený z borovice s povrchovou úpravou v niekoľkých odtieňoch, z ktorých si iste vyberiete. Vo vrchnej časti stránky si v poli "Vybrať variantu" vyberte odtieň korpusu. 

 

Aj tento sedliacky nábytok je ručne vyrábaný a pri jeho výrobe je kladený veľký dôraz na detaily spracovania. Kovanie je ozdobené umeleckou patinou, vďaka ktorej je stolík originálny. Horné diely nábytku je možné objednávať v inom morení, ktoré si vyberáte hore u produktu. Ponuka sedliackeho nábytku je veľmi široká. Vybrať si môžete samostatné diely na zostavenie všetkých typov interiéru, ktoré nájdete v súvisiacom tovare nižšie. 

 


 

Z dôvodu výroby sedliackeho nábytku na zákazku, sme nútení požadovať od zákazníka zálohu v minimálnej výške 40 - 80 € podľa hodnoty nábytku. O výške zálohy Vás budeme kontaktovať e-mailom po uskutočnení objednávky maximálne do dvoch pracovných dní. Dodacia lehota uvedená pri tovare začne až po pripísaní zálohovej čiastky na bankový účet. Záloha Vám bude odpočítaná pri konečnom vyúčtovaní a pri doručení zásielky.

Výška (cm): 160
Šírka (cm): 100
Hĺbka (cm): 45
Prevažujúci materiál masív - drevo
Druh dreva/dekor borovica
Špecifikácia odtieňa morenie podľa výberu
Prevedenie toaletného stolíka klasické
So zrkadlom áno
Hmotnosť (kg) 32
Spôsob dodania vcelku
Doplnkové info zvoľte farbu vosku

Diskusia

Tovar ešte nebol okomentovaný, buďte prvý.

Otázka na predajcu

Vaše meno:*
 
Váš e-mail:*
   
Otázka:*
 
Ochrana proti spamu: vložte 3 znaky z obrázka
image  
Naposledy navštívené
instagram
Aby sme Vám mohli v tomto eshope ponúknuť kvalitné služby a pokročilé funkcie, využívame cookies. Prehliadaním tohto webu súhlasíte s ich používaním . Pre viac informácií o cookies a ich prípadnom blokovaní navštívte článok Pravidlá ochrany osobných údajov