Kategórie Info Kontakt Login Košík
0

Toaletný stolík Richie - masívny

Toaletný stolík Richie - masívny
AKCIA

Toaletný stolík Richie je vyrobený z masívu borovice v prírodnom odtieni s lakovaným povrchom. Jeho súčasťou sú 4 šuplíky a pre umiestnenie kozmetických potrieb a iných drobností je ideálnym stolíkom.

208,30 € 6,40 €

Tento tovar naďalej nie je možné zakúpiť. Pozrite si súvisiace produkty tu

Katalógové číslo:
084208

Popis tovaru

Eleganciu, čistotu a štýlovosť, to všetko ponúka kolekcia Richie, ktorá je produktom dánskeho výrobcu. Toaletný stolík Richie je vyrobený z masívnej borovice v prírodnom odtieni a s lakovaným povrchom. Súčasťou toaletného stolíka sú 4 šuplíky a možno ho umiestniť do spální alebo študentských izieb pre dievčatá. Štýlovosť nábytku podčiarkujú okrúhle masívne nohy, úchytky a grafických prepracovanie dlhých nôh.

 

Kolekcia Richie ponúka komody, nočné stolíky, šatňové skrine, postele, písací stôl a ďalšie prvky, vďaka ktorým vybavíte domácnosť kvalitným a atraktívnym nábytkom. Nájdete ich v súvisiacom tovare spoločne s ich parametre.

 

Ak by vám nevyhovovalo ponúkané prevedenie toaletného stolíka, môžete ho objednať aj v kombinácii MDF dosky a masívu v béžovohnedom prevedení alebo v MDF materiálu v bielej farbe.

Výška (cm): 73.9
Šírka (cm): 100.3
Hĺbka (cm): 46.8
Prevažujúci materiál masív - drevo
Druh dreva/dekor borovica
Farba hnedá
Prevedenie toaletného stolíka klasické
So zrkadlom nie
Lesk nie
S kolieskami nie
Spôsob dodania v demonte

Diskusia

Tovar ešte nebol okomentovaný, buďte prvý.

Otázka na predajcu

Vaše meno:*
 
Váš e-mail:*
   
Otázka:*
 
Ochrana proti spamu: vložte 3 znaky z obrázka
image  
instagram
Aby sme Vám mohli v tomto eshope ponúknuť kvalitné služby a pokročilé funkcie, využívame cookies. Prehliadaním tohto webu súhlasíte s ich používaním . Pre viac informácií o cookies a ich prípadnom blokovaní navštívte článok Pravidlá ochrany osobných údajov