Kategórie Info Kontakt Login Košík
0

Televízny stolík sedliacky RTV 03 - výber morenia

Televízny stolík sedliacky RTV 03 - výber morenia
DOPRAVA ZADARMOAKCIA

V kúzelnú sa premení vaša domácnosť, keď ju vybavíte poctivým sedliackym nábytkom v rustikálnom štýle. Drevený televízny stolík povýši vaše každodenné trávenie času pred televíznou obrazovkou. Stojí na okrúhlych drevených nohách a ponúka aj dostatok úložného priestoru. Predné steny sú jemne ozdobne vyrezávané.

Morenie hornej dosky:

výber varianty - zatrhnite

    Morenie hornej dosky:

Vybrať variant:

výber varianty - zatrhnite

538,90 € 20,60 €
6-10 týdnů
Katalógové číslo:
083973
Záruka:
2 roky

Popis tovaru

Kvalitné spracovanie a poctivé borovicové drevo sú zárukou pevnosti a dlhovekosti. Rustikálna televízna komoda, vyrobená z masívneho borovicového dreva, je ošetrená prírodným včelím voskom, ktorý ju povyšuje na luxusný ekologický nábytok. Stojí na okrúhlych robustných nohách, ktoré sa nemusíte báť zaťažiť. Dvierka sú rustikálne zdobené. Výrazným prvkom sú aj kovové úchyty s umeleckou patinou. Zadné časti skrinky sú vyrobené z HDF dosky, vďaka čomu je masívny nábytok ľahší.

 

Malá komoda sa zďaleka nehodí len do obývacej izby pod televíziu. Svoje miesto nájde takmer v každej miestnosti. Sedliacky nábytok ponúkame v niekoľkých odtieňoch morenia, od svetlo bielej až po tmavo hnedú. Navyše môžete zvoliť tiež preferovaný druhý odtieň, ktorý sa použije na hornú dosku nábytku. Vzory si prezrite vo fotogalérii. Vo vrchnej časti stránky si v poli "Vybrať variantu" vyberte odtieň korpusu. Chrbát nábytku je z drevovláknité dosky (preglejky), ktorá nie je v rovnakom odtieni ako korpus.

 

Aj tento vidiecky nábytok je ručne vyrábaný a pri jeho výrobe je kladený veľký dôraz na detaily spracovania. Vďaka ručnej práce a masívnemu drevu je každý kus nábytku jedinečný. Ponuka nábytku z masívnej borovice je veľmi široká - pozrite si súvisiaci tovar nižšie alebo priamo kategórii "sedliacke TV stolíky" i "sedliacke komody".

 


 

Z dôvodu výroby sedliackeho nábytku na zákazku, sme nútení požadovať od zákazníka zálohu v minimálnej výške 40 - 80 € podľa hodnoty nábytku. O výške zálohy Vás budeme kontaktovať e-mailom po uskutočnení objednávky maximálne do dvoch pracovných dní. Dodacia lehota uvedená pri tovare začne až po pripísaní zálohovej čiastky na bankový účet. Záloha Vám bude odpočítaná pri konečnom vyúčtovaní a pri doručení zásielky.

Výška (cm): 50
Šírka (cm): 167
Hĺbka (cm): 50
Prevažujúci materiál masív - drevo
Druh dreva/dekor borovica
Farba podľa výberu
Úložný priestor áno
Uchytenie na stenu nie
S osvetlením nie
Lesk nie
S kolieskami nie
Hmotnosť (kg) 50
Spôsob dodania vcelku

Diskusia

Tovar ešte nebol okomentovaný, buďte prvý.

Otázka na predajcu

Vaše meno:*
 
Váš e-mail:*
   
Otázka:*
 
Ochrana proti spamu: vložte 3 znaky z obrázka
image  
instagram
Aby sme Vám mohli v tomto eshope ponúknuť kvalitné služby a pokročilé funkcie, využívame cookies. Prehliadaním tohto webu súhlasíte s ich používaním . Pre viac informácií o cookies a ich prípadnom blokovaní navštívte článok Pravidlá ochrany osobných údajov