Kategórie Info Kontakt Login Košík
0

Nástavec Richie 2D - masívny

Nástavec Richie 2D - masívny

Nástavec Richie sa umiestňuje na 2 dverovú šatníkovú skriňu z rovnakej kolekcie. Je vyrobený z masívnej borovice v prírodnom prevedení s lakovaným povrchom.

5,50 €

Tento tovar naďalej nie je možné zakúpiť. Pozrite si súvisiace produkty tu

Katalógové číslo:
084193

Popis tovaru

Nástavec Richie 2D - masívny Eleganciu, čistotu a štýlovosť, to všetko ponúka kolekcia Richie, ktorá je produktom dánskeho výrobca. Nadstavec Richie je 2 dverový, vyrobený z masívu borovice v prírodnom odtieni a lakovaným povrchom. Umiestňuje sa na 2 dverovú šatníkovú skriňu Richie a ponúka ďalšie úložné priestory, ktoré sú najmä v malých domácnostiach toľko potrebné. Predná plocha dvierok je ozdobne vyfrézkovaná a zvýrazňuje tak rustikálny štýl nábytku. Úchytky sú okrúhle. Pri umiestnení nástavca na skriňa je nutné počítať s potrebnou výškou stropu. Pre vybavenie detských, študentských izieb, spální ide o praktickú variantu rustikálneho nábytku. Kolekcia Richie ponúka komody, nočné stolíky, šatňové skrine, postele, písací stôl a ďalšie prvky, vďaka ktorým vybavíte domácnosť kvalitným a atraktívnym nábytkom. Nájdete ich v súvisiacom tovaru spoločne s ich parametre. Ak by vám nevyhovovala ponúkaná varianta nástavce, ponúkame ho tiež v kombinácii MDF dosky a masinu v béžovej farbe alebo z MDF dosky v bielej farbe. V prípade otázok nás kontaktujte na tel. č. +420 727 897 211.

Výška (cm): 41.5
Šírka (cm): 88.2
Hĺbka (cm): 57
Prevažujúci materiál masív - drevo
Druh dreva/dekor borovica
Farba hnedá
Spôsob dodania v demonte

Diskusia

Tovar ešte nebol okomentovaný, buďte prvý.

Otázka na predajcu

Vaše meno:*
 
Váš e-mail:*
   
Otázka:*
 
Ochrana proti spamu: vložte 3 znaky z obrázka
image  
instagram
Aby sme Vám mohli v tomto eshope ponúknuť kvalitné služby a pokročilé funkcie, využívame cookies. Prehliadaním tohto webu súhlasíte s ich používaním . Pre viac informácií o cookies a ich prípadnom blokovaní navštívte článok Pravidlá ochrany osobných údajov