Kategórie Info Kontakt Login Košík
0

Úzka skriňa so šatníková tyčou SZY 02A - výber morenia

Úzka skriňa so šatníková tyčou SZY 02A - výber morenia
DOPRAVA ZADARMOAKCIA

Doprajte svojmu oblečenie to najlepšie - poctivé borovicové drevo! Vaše ranné hľadanie vhodného trička sa tak premení na radostnú udalosť. Sedliacka šatníková skriňa je jednoducho čarovná! Obliecť ju môžete do svojho obľúbeného odtieňa.

Vybrať variant:

výber varianty - zatrhnite

Akce platí do 1. 4. 2024
784,90 € 30,00 €
SKLADOM
Katalógové číslo:
301674
Záruka:
2 roky

Popis tovaru

Sedliacky nábytok z masívnej borovice ponúkame v niekoľkých odtieňoch morenia, od svetlo bielej až po tajomne čiernu. Vzory si prezrite vo fotogalérii.

 

Aj tento vidiecky nábytok je ručne vyrábaný a pri jeho výrobe je kladený veľký dôraz na detaily spracovania. Vďaka ručnej práci a masívnemu drevu je každý kus nábytku jedinečný. Ponuka nábytku z masívnej borovice je veľmi široká - pozrite si súvisiaci tovar nižšie. Vybaviť si tak môžete nielen dokonalú spálňu. Nahliadnite taktiež do kategórie "sedliacke regály a vitríny" a ďalších. Drevený nábytok sa rozhodne nehodí len do vidieckych chalúp, ale nájde svoje miesto aj v modernej domácnosti. Vo vrchnej časti stránky si v poli "Vybrať variantu" vyberte odtieň korpusu. Chrbát nábytku je z drevených lát (palubovky), ktoré nie sú v rovnakom odtieni ako korpus.

 

Viete, čo vášmu oblečenie naozaj pristane? Jednoznačne masívne šatník z borovicového dreva. Pustite medzi svoje šaty vôňu prírody. Tešiť vás bude nielen úložný priestor, ale aj samotná skriňu vo vidieckom štýle. Luxusné spracovanie a jedinečný vzhľad zaujmú na prvý pohľad. Kvalitné spracovanie a poctivé borovicové drevo sú zárukou dlhovekosti. Šatníková skriňa, vyrobená z masívneho borovicového dreva, je ošetrená prírodným včelím voskom, ktorý ju povyšuje na luxusný ekologický nábytok. Využitie nájde nielen v spálni, ale aj v izbách, halách a predsieňach. Obdivovať ju budete dlhé roky. Takmer dvojmetrová robustná skriňa znesie časté používanie aj vysokú záťaž. Má veľmi odolnú, robustnú konštrukciu, pritom stojí na dekoratívnych okrúhlych nohách. Veľmi dekoratívny je tiež frézovanie dreva. Úchyty sú kovové, pričom kovanie je ozdobené umeleckou patinou. Súčasťou skrine sú tiež dva praktické šuplíky, v ktorých sa vám ponožky určite nezaparí. 

 

Verzia SLIM má narozdiel od štandardnej kolekcie hrúbku materiálu 2,5 cm namiesto 5 cm. Na bokoch je hladký povrch namiesto 3 oddelených dosiek. Sedliacky nábytok z masívnej borovice ponúkame v niekoľkých odtieňoch morenia, od svetlo bielej až po tajomne čiernu. Vzory si prezrite vo fotogalérii.

 


 

Z dôvodu výroby sedliackeho nábytku na zákazku, sme nútení požadovať od zákazníka zálohu v minimálnej výške 40 - 80 € podľa hodnoty nábytku. O výške zálohy Vás budeme kontaktovať e-mailom po uskutočnení objednávky maximálne do dvoch pracovných dní. Dodacia lehota uvedená pri tovare začne až po pripísaní zálohovej čiastky na bankový účet. Záloha Vám bude odpočítaná pri konečnom vyúčtovaní a pri doručení zásielky.

Výška (cm): 195
Šírka (cm): 63
Hĺbka (cm): 60
Prevažujúci materiál masív - drevo
Druh dreva/dekor borovica
Farba podľa výberu
Typ šatníkovej skrine jednodverová
Varianta s šatníkovou tyčou
Typ dverí klasické / otočné
So zrkadlom nie
Hmotnosť (kg) 60
Spôsob dodania vcelku

Diskusia

Tovar ešte nebol okomentovaný, buďte prvý.

Otázka na predajcu

Vaše meno:*
 
Váš e-mail:*
   
Otázka:*
 
Ochrana proti spamu: vložte 3 znaky z obrázka
image  
Naposledy navštívené
instagram
Aby sme Vám mohli v tomto eshope ponúknuť kvalitné služby a pokročilé funkcie, využívame cookies. Prehliadaním tohto webu súhlasíte s ich používaním . Pre viac informácií o cookies a ich prípadnom blokovaní navštívte článok Pravidlá ochrany osobných údajov