Kategórie Info Kontakt Login Košík
0

Regál Richie III - biely

Regál Richie III - biely

Regál Richie je vyrobený z MDF materiálu v bielej farbe. Jeho súčasťou sú 4 police a môže slúžiť ako knižnica. Zostava Richie je vhodná pre vybavenie spální alebo študentských a detských izieb.

8,50 €

Tento tovar naďalej nie je možné zakúpiť. Pozrite si súvisiace produkty tu

Katalógové číslo:
084204

Popis tovaru

Eleganciu, čistotu a štýlovosť, to všetko ponúka kolekcia Richie, ktorá je produktom dánskeho výrobcu. Nábytok je vyrobený z MDF materiálu, ktorý je svojimi vlastnosťami považovaný za veľmi kvalitnú variantu. Regál Richie je vysokým, má 4 police a možno ho využiť ako kniihovnu do detských, študentských izieb alebo obývacích izieb, pracovní. Štýlovosť nábytku podčiarkujú okrúhle masívne nohy a ozdobné prepracovanie pri hornej dosky.

 

Kolekcia Richie ponúka komody, nočné stolíky, šatňové skrine, postele, písací stôl a ďalšie prvky, vďaka ktorým vybavíte domácnosť kvalitným a atraktívnym nábytkom. Nájdete ich v súvisiacom tovaru spoločne s ich parametre. Ak by vám nevyhovovalo biele prevedenie regálu, ponúkame ho tiež v masívnom prevedení v prírodnej farbe.

 

 

MDF dosky - jedná sa o drevovláknité dosky, ktoré sa vyrábajú z kvalitných ihličnatých stromov. MDF dosky sú odolnejšie a pevnejšie ako klasické drevotrieskové dosky. Je to plnohodnotná náhrada masívneho dreva.

Výška (cm): 165.9
Šírka (cm): 76.3
Hĺbka (cm): 26.4
Prevažujúci materiál MDF doska
Farba biela
Typ s policami
S prichytením na stenu nie
Rohové prevedenie nie
Spôsob dodania v demonte

Diskusia

Tovar ešte nebol okomentovaný, buďte prvý.

Otázka na predajcu

Vaše meno:*
 
Váš e-mail:*
   
Otázka:*
 
Ochrana proti spamu: vložte 3 znaky z obrázka
image  
instagram
Aby sme Vám mohli v tomto eshope ponúknuť kvalitné služby a pokročilé funkcie, využívame cookies. Prehliadaním tohto webu súhlasíte s ich používaním . Pre viac informácií o cookies a ich prípadnom blokovaní navštívte článok Pravidlá ochrany osobných údajov