Kategórie Info Kontakt Login Košík
0

Posteľ Richie 135x190cm - béžová / hnedá

Posteľ Richie 135x190cm - béžová / hnedá
AKCIA

Posteľ Richie je vyrobená z MDF dosky a masívu borovice vo farbách béžovo / hnedá. Ložná plocha postele je 135x190cm a preto je možné ju využiť do detských, študentských izieb alebo spální.

 

305,10 € 9,40 €

Tento tovar naďalej nie je možné zakúpiť. Pozrite si súvisiace produkty tu

Katalógové číslo:
084219

Popis tovaru

Eleganciu, čistotu a štýlovosť, to všetko ponúka kolekcia Richie, ktorá je produktom dánskeho výrobcu. Posteľ Richie je vyrobená v kombinácii MDF dosky a masívnej borovice. Nohy a bočné dosky postele sú z masívu v hnedom prevedení, čelo postele a predná doska sú z MDF materiálu v béžovej farbe. Rustikálne prevedenie postele zvýrazňujú masívne nohy, ktoré sú ozdobne vyfrézkované. Vďaka ložnej ploche postele 135x190cm je možné vybaviť detské alebo študentské izby či malé spálne. Súčasťou postele je latkový rošt. Matrac je však nutné dokúpiť v rozmere 135x190cm.

 

Kolekcia Richie ponúka komody, nočné stolíky, šatňové skrine, postele, písací stôl a ďalšie prvky, vďaka ktorým vybavíte domácnosť kvalitným a atraktívnym nábytkom. Nájdete ich v súvisiacom tovaru spoločne s ich parametre.

 

Ak by vám nevyhovovalo ponúkané prevedenie postele, môžete ju objednať aj v masívnom prevedení v prírodnej farbe alebo v MDF materiálu v bielej farbe.

Výška (cm): 93.5
Šírka (cm): 142.5
Hĺbka (cm): 200.9
Prevažujúci materiál masív - drevo
Doplnkový materiál MDF doska
Druh dreva/dekor borovica
Farba hnedá
Doplnková farba béžová / krémová
Rozmery na spanie (cm) 135 x 190
Typ postele väčšie jednolôžko / menšie dvojlôžko
Typ detskej postele klasická
Cena postele s roštom
Úložný priestor nie
Lesk nie
S prístelkou nie
So zábranou nie
So šmykľavkou nie
Spôsob dodania v demonte

Diskusia

Tovar ešte nebol okomentovaný, buďte prvý.

Otázka na predajcu

Vaše meno:*
 
Váš e-mail:*
   
Otázka:*
 
Ochrana proti spamu: vložte 3 znaky z obrázka
image  
instagram
Aby sme Vám mohli v tomto eshope ponúknuť kvalitné služby a pokročilé funkcie, využívame cookies. Prehliadaním tohto webu súhlasíte s ich používaním . Pre viac informácií o cookies a ich prípadnom blokovaní navštívte článok Pravidlá ochrany osobných údajov