Kategórie Info Kontakt Login Košík
0

Posteľ Richie 90x190cm - masívna

Posteľ Richie 90x190cm - masívna
AKCIA

Posteľ Richie je vyrobená z masívu borovice v prírodnom odtieni s lakovaným povrchom. Ložná plocha postele je 90x190cm a preto je možné ju využiť do detských, študentských izieb alebo spální.

 

240,60 € 7,40 €

Tento tovar naďalej nie je možné zakúpiť. Pozrite si súvisiace produkty tu

Katalógové číslo:
084216

Popis tovaru

Eleganciu, čistotu a štýlovosť, to všetko ponúka kolekcia Richie, ktorá je produktom dánskeho výrobcu. Posteľ Richie je vyrobená z masívnej borovice v prírodnom odtieni s lakovaným povrchom. Rustikálne prevedenie postele zvýrazňujú masívne nohy, ktoré sú ozdobne vyfrézkované. Vďaka ložnej ploche postele 90x190cm je možné ju umiestniť do detskej alebo študentskej izby či malé spálne. Súčasťou postele je latkový rošt. Matrac je však nutné dokúpiť v rozmere 90x190cm.

 

Kolekcia Richie ponúka komody, nočné stolíky, šatňové skrine, postele, písací stôl a ďalšie prvky, vďaka ktorým vybavíte domácnosť kvalitným a atraktívnym nábytkom. Nájdete ich v súvisiacom tovare spoločne s ich parametrami.

 

Ak by vám nevyhovovalo ponúkané prevedenie postele, môžete ju objednať aj v kombinácii MDF dosky a masívu v béžovohnedej farbe alebo z MDF materiálu v bielej farbe.

Výška (cm): 93.5
Šírka (cm): 97.5
Hĺbka (cm): 200.9
Prevažujúci materiál masív - drevo
Druh dreva/dekor borovica
Farba hnedá
Rozmery na spanie (cm) 90 x 190
Typ postele jednolôžko
Typ detskej postele klasická
Cena postele s roštom
Úložný priestor nie
Lesk nie
Čalúnenie nie
S čelom áno
S prístelkou nie
So zábranou nie
So šmykľavkou nie
Spôsob dodania v demonte

Diskusia

Tovar ešte nebol okomentovaný, buďte prvý.

Otázka na predajcu

Vaše meno:*
 
Váš e-mail:*
   
Otázka:*
 
Ochrana proti spamu: vložte 3 znaky z obrázka
image  
instagram
Aby sme Vám mohli v tomto eshope ponúknuť kvalitné služby a pokročilé funkcie, využívame cookies. Prehliadaním tohto webu súhlasíte s ich používaním . Pre viac informácií o cookies a ich prípadnom blokovaní navštívte článok Pravidlá ochrany osobných údajov