Kategórie Info Kontakt Login Košík
0

Posteľ so zásuvkami Henry 160x200cm - biela / hnedá

Posteľ so zásuvkami Henry 160x200cm - biela / hnedá
9,90 €

Tento tovar naďalej nie je možné zakúpiť. Pozrite si súvisiace produkty tu

Katalógové číslo:
301793
Záruka:
2 roky

Popis tovaru

Kolekcia Henry ponúka postele vhodné ako do spální, tak do detských a študentských izieb. Posteľ je vyrobená z drevotrieskovej dosky, ktorá má povrchovú úpravu fóliovaním v kombinácii farieb biela / hnedá. Jej dômyselné a praktické riešenie úložného priestoru vás iste zaujme. Okrem úložného priestoru v záhlaví postele (nástavcami), sú súčasťou 3 zásuvky pod posteľou. Dve sú na boku postele a jedna v čele postele. Vedľa čelnej zásuvky je otvorený úložný priestor. Nadstavec v záhlaví postele ponúka malý priestor pre umiestnenie lampičky, knihy alebo iných drobností. Úložné zásuvky je možné umiestniť z ľavého či pravého boku postele.

 

Ložná plocha postele je 160x200cm. Dodáva sa v demonte, bez roštu, bez matraca.Z matracov odporúčame Odette 2x 80x200cm a z roštov Slat fix 160x200cm, ktoré tiež ponúkame v našom eshope.

 

Ak by vám ponúkaný odtieň nevyhovoval, ponúkame posteľ Henry aj v ďalších odtieňoch a rozmeroch, ktoré nájdete v súvisiacom tovaru.

 

Výška (cm): 79
Šírka (cm): 170
Hĺbka (cm): 210
Prevažujúci materiál lamino - imitácia dreva
Farba hnedá
Doplnková farba biela
Rozmery na spanie (cm) 160 x 200
Typ postele dvojlôžko
Cena postele bez matraca, bez roštu
Úložný priestor áno
Lesk nie
Čalúnenie nie
S čelom áno
Hmotnosť (kg) 64
Spôsob dodania v demonte

Diskusia

Tovar ešte nebol okomentovaný, buďte prvý.

Otázka na predajcu

Vaše meno:*
 
Váš e-mail:*
   
Otázka:*
 
Ochrana proti spamu: vložte 3 znaky z obrázka
image  
instagram
Aby sme Vám mohli v tomto eshope ponúknuť kvalitné služby a pokročilé funkcie, využívame cookies. Prehliadaním tohto webu súhlasíte s ich používaním . Pre viac informácií o cookies a ich prípadnom blokovaní navštívte článok Pravidlá ochrany osobných údajov