Kategórie Info Kontakt Login Košík
0

Masívna posteľ 90x200cm ACC 04 - výber morenia

Masívna posteľ 90x200cm ACC 04 - výber morenia
DOPRAVA ZADARMOAKCIA

V posteli strávite zhruba tretinu svojho života a to už stojí za poriadne lôžko! Masívna posteľ z borovice nielen skvele vyzerá, ale vďaka svojej robustnej konštrukcii toho tiež veľa vydrží! Toto je posteľ, ktorú si zamilujete a nikdy ju nebudete musieť meniť!

Vybrať variant:

výber varianty - zatrhnite

Akce platí do 1. 4. 2024
658,50 € 25,20 €
6-10 týdnů
Katalógové číslo:
083985
Záruka:
2 roky

Popis tovaru

Táto posteľ sa pod vami rozhodne nerozpadne! Poctivá práca a masívne prevedenie postele sú zárukou absolútnej spoľahlivosti. Sedliacke postele sa tak hodia nielen do spální, ale nájdu uplatnenie aj v izbách pre hostí, detských a študentských izbách. Vďaka kvalitnému borovicovému drevu a robustnej konštrukcii je posteľ vhodná aj pre vysoké zaťaženie. Sedliacky nábytok ponúkame v niekoľkých odtieňoch morenia, od svetlo bielej až po tmavo hnedú. Ošetrený je pravým včelím voskom, čo z neho robí luxusný ekologický nábytok. 

 

Aj tento sedliacky nábytok je ručne vyrábaný a pri jeho výrobe je kladený veľký dôraz na detaily spracovania. Vďaka ručnej práce a masívnemu drevu je každý kus nábytku jedinečný. Ponuka nábytku z masívnej borovice je veľmi široká - pozrite si súvisiaci tovar nižšie alebo priamo kategóriu "sedliacke postele".

Posteľ dodávame bez roštu a bez matraca. Kvalitný matrac 160x200cm (prípadne 2 matrace 80x200cm) a tiež vhodný rošt si môžete vybrať z našej ponuky.

 


 

Z dôvodu výroby sedliackeho nábytku na zákazku, sme nútení požadovať od zákazníka zálohu v minimálnej výške 40 - 80 Euro, podľa hodnoty nábytku. O výške zálohy Vás budeme kontaktovať e-mailom po uskutočnení objednávky maximálne do dvoch pracovných dní. Dodacia lehota uvedená pri tovare nezačne pred pripísaní zálohovej čiastky na bankový účet. Záloha Vám bude odpočítaná pri konečnom vyúčtovaní a doručenie zásielky.

Výška (cm): 110
Šírka (cm): 102
Hĺbka (cm): 210
Prevažujúci materiál masív - drevo
Druh dreva/dekor borovica
Špecifikácia odtieňa vyberte si farbu morenia
Rozmery na spanie (cm) 90 x 200
Typ postele jednolôžko
Cena postele bez matraca, bez roštu
Úložný priestor nie
Lesk nie
Spôsob dodania v demonte
Doplnkové info ošetrené včelím voskom
Poznámka bez roštu a bez matraca

Diskusia

Tovar ešte nebol okomentovaný, buďte prvý.

Otázka na predajcu

Vaše meno:*
 
Váš e-mail:*
   
Otázka:*
 
Ochrana proti spamu: vložte 3 znaky z obrázka
image  
Naposledy navštívené
instagram
Aby sme Vám mohli v tomto eshope ponúknuť kvalitné služby a pokročilé funkcie, využívame cookies. Prehliadaním tohto webu súhlasíte s ich používaním . Pre viac informácií o cookies a ich prípadnom blokovaní navštívte článok Pravidlá ochrany osobných údajov