Kategórie Info Kontakt Login Košík
0

Police s šuplíky sedliacka COS 10 - výber morenia

Police s šuplíky sedliacka COS 10 - výber morenia
AKCIA

Poctivá práca, pravé drevo a vôňa včelieho vosku: Nechajte na seba dýchnuť masívny nábytok z borovice. Tešiť vás bude dlhé roky! Je veľmi praktický aj dekoratívne. Vyberte si farbu, do ktorej túto pôvabnú rustikálny policu zahalíte!

Vybrať variant:

výber varianty - zatrhnite

99,60 € 3,80 €
6-10 týdnů
Katalógové číslo:
081249
Záruka:
2 roky

Popis tovaru

Obľúbený hrnček, okuliare, čokoládu alebo tajný denníček? Čo si dáte na túto výnimočnú polici a čo schováte do šuplíka? Môže to byť niečo, čo používate veľmi často - táto luxusná polica je totiž veľmi starostlivo prepracovaná a vďaka kvalitnej práci a masívnemu drevu vám bude slúžiť denne mnoho rokov. Navyše pôsobí veľmi dekoratívne a zaujme tak v každom priestore. Nebojte sa experimentovať a umiestnite ju nielen do jedálne či kuchyne, ale napríklad aj do predsiene, haly, izbičky, pracovne alebo i na balkón!

Kvalitné spracovanie a poctivé borovicové drevo sú zárukou pevnosti a dlhovekosti. Rustikálne police, vyrobená z masívneho borovicového dreva, je ošetrená prírodným včelím voskom, ktorý ju povyšuje na luxusný ekologický nábytok. Sedliacky nábytok ponúkame v niekoľkých odtieňoch morenia, od svetlo bielej až po tmavo hnedú. Vzory si prezrite vo fotogalérii.

 
Aj tento vidiecky nábytok je ručne vyrábaný a pri jeho výrobe je kladený veľký dôraz na detaily spracovanie. Vďaka ručnú prácu a masívnemu drevu je každý kus nábytku jedinečný. Ponuka nábytku z masívnej borovice je veľmi široká - pozrite si súvisiaci tovar nižšie alebo priamo kategórii "sedliacke police" i "sedliacke regály a vitríny". Vo vrchnej časti stránky si v poli "Vybrať variantu" vyberte odtieň korpusu. Chrbát nábytku je z drevovláknité dosky (preglejky), ktorá nie je v rovnakom odtieni ako korpus.

 


 

Z dôvodu výroby sedliackeho nábytku na zákazku, sme nútení požadovať od zákazníka zálohu v minimálnej výške 40 - 80 € podľa hodnoty nábytku. O výške zálohy Vás budeme kontaktovať e-mailom po uskutočnení objednávky maximálne do dvoch pracovných dní. Dodacia lehota uvedená pri tovare začne až po pripísaní zálohovej čiastky na bankový účet. Záloha Vám bude odpočítaná pri konečnom vyúčtovaní a pri doručení zásielky.

Výška (cm): 29
Šírka (cm): 100
Hĺbka (cm): 15
Prevažujúci materiál masív - drevo
Druh dreva/dekor borovica
Farba podľa výberu
Typ police na stenu
Lesk nie
S osvetlením nie
Rohové prevedenie nie
Spôsob dodania vcelku
Doplnkové info povrchová úprava: voskování
Poznámka kód morenia podľa vzorkovníka
Upozornenie uvedená cena za K01 - svetlá borovica

Diskusia

Tovar ešte nebol okomentovaný, buďte prvý.

Otázka na predajcu

Vaše meno:*
 
Váš e-mail:*
   
Otázka:*
 
Ochrana proti spamu: vložte 3 znaky z obrázka
image  
Naposledy navštívené
instagram
Aby sme Vám mohli v tomto eshope ponúknuť kvalitné služby a pokročilé funkcie, využívame cookies. Prehliadaním tohto webu súhlasíte s ich používaním . Pre viac informácií o cookies a ich prípadnom blokovaní navštívte článok Pravidlá ochrany osobných údajov