Kategórie Info Kontakt Login Košík
0

Nočný stolík Richie 1S1D - masívny

Nočný stolík Richie 1S1D - masívny
AKCIA

Nočný stolík Richie je vyrobený z masívnej borovice v prírodnom odtieni. Jeho súčasťou je šuplík, pod ktorým je malá skrinka. Zostava Richie je vhodná pre vybavenie spální alebo študentských a detských izieb.

149,60 € 4,60 €

Tento tovar naďalej nie je možné zakúpiť. Pozrite si súvisiace produkty tu

Katalógové číslo:
083859

Popis tovaru

Eleganciu, čistotu a štýlovosť, to všetko ponúka kolekcia Richie, ktorá je produktom dánskeho výrobcu.  Nábytok je vyrobený z masívnej borovice v prírodnom odtieni s lakovaným povrchom.

Nočný stolík Richie má 1 šuplík, pod ktorým je malá skrinka. Úchytky sú okrúhle. Štýlovosť nábytku podčiarkujú okrúhle masívne nohy. Ide o praktický prvok izby a môže slúžiť na umiestnenie lampičky alebo na odloženie knihy a iných drobností.

 

Kolekcia Richie ponúka okrem nočných stolíkov aj komody, šatníkové skrine, postele, písací stôl a ďalšie prvky, vďaka ktorým vybavíte domácnosť kvalitným a atraktívnym nábytkom. Nájdete ich v súvisiacom tovare spoločne s ich parametrami.

 

Ak by vám nevyhovoval ponúkaný variant stolíka, je možné ho objednať aj v z MDF materiálu v bielej farbe alebo v kombinácii MDF dosky a masívu.

 

Výška (cm): 57.9
Šírka (cm): 44.1
Hĺbka (cm): 38.3
Prevažujúci materiál masív - drevo
Druh dreva/dekor borovica
Farba hnedá
S panelom nie
Úložný priestor áno
Uchytenie na stenu nie
S osvetlením nie
Lesk nie
S kolieskami nie
Spôsob dodania v demonte

Diskusia

Tovar ešte nebol okomentovaný, buďte prvý.

Otázka na predajcu

Vaše meno:*
 
Váš e-mail:*
   
Otázka:*
 
Ochrana proti spamu: vložte 3 znaky z obrázka
image  
instagram
Aby sme Vám mohli v tomto eshope ponúknuť kvalitné služby a pokročilé funkcie, využívame cookies. Prehliadaním tohto webu súhlasíte s ich používaním . Pre viac informácií o cookies a ich prípadnom blokovaní navštívte článok Pravidlá ochrany osobných údajov