Kategórie Info Kontakt Login Košík
0

Nočný stolík z masívu 1S - výber odtieňov

Nočný stolík z masívu 1S - výber odtieňov
DOPRAVA ZADARMO
Výber odtieňa:

výber varianty - zatrhnite

    Výber odtieňa:

13,30 €
8-10 týždňov
Katalógové číslo:
084103
Záruka:
2 roky

Popis tovaru

Nočný stolík z masívu má 1 zásuvku s priehradkou. Ide o produkt českého výrobcu, ktorý sa špecializuje na výrobu nábytku z bukového masívu. Je možné ho objednať v rôznych odtieňoch morenia, taktiež zvoliť lakovanie alebo olejovanie, pričom cena zostáva rovnaká. Dodáva sa vcelku a úchytky sú kovové. Nočný stolík je praktickým doplnkom spálne a slúži na umiestnenie lampičky alebo na odloženie knihy. Môžete ho doplniť k manželským posteliam z masívu a vytvoriť tak spálňu podľa vašich predstáv.

 

Povrchová úprava olejovaním: nádherne zvýrazňuje kresbu dreva, nepraská, neolupuje sa, náter prenikne do dreva a drevo "dýcha". 

Povrchová úprava lakovaním: odolnosť proti oderu a poškriabaniu, chráni drevo zvonku, tvorí ochranný film, povrch je úplne hladký

 

Pri zakúpení masívnej postele (zobrazené v súvisiacom tovare) a pri objednaní nočného stolíka 1S, dostanete druhý stolík so zľavou 70% z akčnej ceny. Na žiadosť zákazníka zapožičiame vzorku dreva v požadovanom odtieni.

Výška (cm): 49
Šírka (cm): 45
Hĺbka (cm): 32
Prevažujúci materiál masív - drevo
Druh dreva/dekor buk
Farba podľa výberu
S panelom nie
Úložný priestor áno
Uchytenie na stenu nie
S osvetlením nie
Lesk nie
S kolieskami nie
Spôsob dodania v zmontovanom stave
Doplnkové info možnosť výberu povrchovej úpravy olej/lak

Diskusia

Tovar ešte nebol okomentovaný, buďte prvý.

Otázka na predajcu

Vaše meno:*
 
Váš e-mail:*
   
Otázka:*
 
Ochrana proti spamu: vložte 3 znaky z obrázka
image  
instagram
Aby sme Vám mohli v tomto eshope ponúknuť kvalitné služby a pokročilé funkcie, využívame cookies. Prehliadaním tohto webu súhlasíte s ich používaním . Pre viac informácií o cookies a ich prípadnom blokovaní navštívte článok Pravidlá ochrany osobných údajov