Kategórie Info Kontakt Login Košík
0

Komoda Embry 6S - čerešňa

Komoda Embry 6S - čerešňa
AKCIA
Akce platí do 1. 4. 2024
272,50 € 8,20 €

Tento tovar naďalej nie je možné zakúpiť. Pozrite si súvisiace produkty tu

Katalógové číslo:
083812
Záruka:
2 roky

Popis tovaru

Do ponuky rustikálneho nábytku sme zaradili kolekciu Embry. Svojim atraktívnym prevedením je vhodná pre vybavenie spální, obývacích izieb, pracovní alebo iných priestorov domácnosti.

 

Komoda Embry je vyrobená z borovice v odtieni čerešňa. Jej súčasťou sú dva malé a štyri dlhé šuplíky, do ktorých možno uložiť drobné odevy alebo iné potreby. Úchytky sú okrúhle, nerezové. Sokel komody je oblúkovito vytvarovaný a tým umožňuje lepšiu cirkuláciu vzduchu pod komodou. Masívny nábytok sa vyznačuje pevnosťou, odolnosťou a dlhou životnosťou.

 

Z kolekcie Embry môžete objednávať rôzne varianty komôd a šatníkových skríň, ktoré ponúkajú praktické priestory na uloženie odevov a iných osobných potrieb. Ak by vám nepasoval ponúkaný odtieň, máme pre vás ďalší variant komody Embry v bielom prevedení. Spoločne s ďalšími prvkami ju nájdete nižšie, v súvisiacom tovare.

Výška (cm): 88.2
Šírka (cm): 83.5
Hĺbka (cm): 40
Prevažujúci materiál MDF doska
Druh dreva/dekor borovica
Špecifikácia odtieňa čerešňa
Typ komody šuplíková
S presklením nie
Lesk nie
S osvetlením nie
Hmotnosť (kg) 25.5
Spôsob dodania v demonte

Diskusia

Tovar ešte nebol okomentovaný, buďte prvý.

Otázka na predajcu

Vaše meno:*
 
Váš e-mail:*
   
Otázka:*
 
Ochrana proti spamu: vložte 3 znaky z obrázka
image  
instagram
Aby sme Vám mohli v tomto eshope ponúknuť kvalitné služby a pokročilé funkcie, využívame cookies. Prehliadaním tohto webu súhlasíte s ich používaním . Pre viac informácií o cookies a ich prípadnom blokovaní navštívte článok Pravidlá ochrany osobných údajov