Kategórie Info Kontakt Login Košík
0

Truhla Monako - biela

Truhla Monako - biela
AKCIA

Kolekcia Monako je produkt dánskeho výrobca a jeho dizajn je vo vidieckom štýle. Nábytok je vyrobený z dánskej borovice.

305,10 € 8,80 €

Tento tovar naďalej nie je možné zakúpiť. Pozrite si súvisiace produkty tu

Katalógové číslo:
083784

Popis tovaru

Truhla Monako - biela Elegantné a masívne prevedenie nábytku, ktorý je vhodný pre vybavenie obývacích izieb, jedální alebo spální predstavuje kolekcie Monako. Ide o produkt dánskeho výrobcu, ktorý sa zameriava na výrobu nábytku z masívu. Truhla Monako je vyrobená z dánskej borovice a na povrchu je namorená v bielej farbe. Truhlu môžete využiť aj ako perináky do spální pre uloženie lôžkovín alebo do detských izieb pre uloženie hračiek. Vďaka prírodnému prevedenie je zreteľná kresba dreva. Z kolekcie Monako môžete objednávať komody, vitríny, stoly a stolíky, stoličky a ďalšie prvky, ktoré môžete nájsť nižšie v súvisiacom tovaru. Masívny materiál sa stáva veľmi obľúbeným vďaka svojej pevnosti, odolnosti a domácnosti dodá nádych prírody. V prípade otázok nás kontaktujte na tel. Č. 727 897 211.

Výška (cm): 46
Šírka (cm): 136
Hĺbka (cm): 42
Prevažujúci materiál masív - drevo
Druh dreva/dekor borovica
Farba biela
Lesk nie
S osvetlením nie
Hmotnosť (kg) 23
Spôsob dodania v demonte

Diskusia

Tovar ešte nebol okomentovaný, buďte prvý.

Otázka na predajcu

Vaše meno:*
 
Váš e-mail:*
   
Otázka:*
 
Ochrana proti spamu: vložte 3 znaky z obrázka
image  
instagram
Aby sme Vám mohli v tomto eshope ponúknuť kvalitné služby a pokročilé funkcie, využívame cookies. Prehliadaním tohto webu súhlasíte s ich používaním . Pre viac informácií o cookies a ich prípadnom blokovaní navštívte článok Pravidlá ochrany osobných údajov