Kategórie Info Kontakt Login Košík
0

Truhla z masívu sedliacka COS 15 - výber morenia

Truhla z masívu sedliacka COS 15 - výber morenia
DOPRAVA ZADARMOAKCIA

Truhla z masívnej borovice nájde využitie v každej domácnosti. Ukrývať do nej môžete nielen poklady, ale aj bežné predmety, posteľná bielizeň alebo hračky. Kvalitná drevená truhla je nielen praktická, ale tiež veľmi dekoratívne. Obliecť ju môžete do svojej obľúbenej farby.

Vybrať variant:

výber varianty - zatrhnite

Akce platí do 1. 4. 2024
391,10 € 15,00 €
6-10 týdnů
Katalógové číslo:
084015
Záruka:
2 roky

Popis tovaru

Rustikálne sedliacka truhla sa zďaleka nehodí len na chalupu. Hrdo ju môžete vystaviť aj v moderne zariadenej domácnosti. Uplatnenie nájde v obývacej i detskej izbe, spálni, predsieni či na balkóne. Výrazným prvkom je ručné kovanie, ktoré je opatrené umeleckou patinou. Na bokoch sú kovové rukoväte.


Kvalitné spracovanie a poctivé borovicové drevo sú zárukou pevnosti a dlhovekosti. Truhla je vyrobená z masívneho borovicového dreva a ošetrená prírodným včelím voskom, ktorý ju povyšuje na luxusný ekologický nábytok. Vidiecke truhly ponúkame v niekoľkých odtieňoch morenia, od svetlo bielej až po tmavo hnedú. Vzory si prezrite vo fotogalérii. Vo vrchnej časti stránky si v poli "Vybrať variantu" vyberte odtieň korpusu. 

 
Aj tento Chalupársky nábytok je ručne vyrábaný a pri jeho výrobe je kladený veľký dôraz na detaily spracovanie. Vďaka ručnú prácu a masívnemu drevu je každý kus nábytku jedinečný. Ponuka nábytku z masívnej borovice je veľmi široká - pozrite si súvisiaci tovar nižšie alebo priamo kategórii "sedliacke truhly" či "sedliacke kredenca".

 


 

Z dôvodu výroby sedliackeho nábytku na zákazku, sme nútení požadovať od zákazníka zálohu v minimálnej výške 40 - 80 € podľa hodnoty nábytku. O výške zálohy Vás budeme kontaktovať e-mailom po uskutočnení objednávky maximálne do dvoch pracovných dní. Dodacia lehota uvedená pri tovare začne až po pripísaní zálohovej čiastky na bankový účet. Záloha Vám bude odpočítaná pri konečnom vyúčtovaní a pri doručení zásielky.

Výška (cm): 48
Šírka (cm): 100
Hĺbka (cm): 50
Prevažujúci materiál masív - drevo
Druh dreva/dekor borovica
Farba podľa výberu
Špecifikácia odtieňa zvoľte požadovanú farbu
Hmotnosť (kg) 40
Spôsob dodania vcelku
Doplnkové info ošetrené prírodným voskom
Poznámka ozdobené umeleckým kovaním

Diskusia

Tovar ešte nebol okomentovaný, buďte prvý.

Otázka na predajcu

Vaše meno:*
 
Váš e-mail:*
   
Otázka:*
 
Ochrana proti spamu: vložte 3 znaky z obrázka
image  
Naposledy navštívené
instagram
Aby sme Vám mohli v tomto eshope ponúknuť kvalitné služby a pokročilé funkcie, využívame cookies. Prehliadaním tohto webu súhlasíte s ich používaním . Pre viac informácií o cookies a ich prípadnom blokovaní navštívte článok Pravidlá ochrany osobných údajov