Kategórie Info Kontakt Login Košík
0

Malá komoda so šuplíkmi z masívu COM 11 - výber morenia

Malá komoda so šuplíkmi z masívu COM 11 - výber morenia

Pevná vidiecka komoda sa zďaleka nehodí len do chalupy. Vďaka precíznemu spracovaniu v rustikálnom štýle ju môžete hrdo vystaviť aj v modernej domácnosti. Jemnú prácu budete obdivovať dlhé roky. Navyše môžete tento skvost zahaliť do dvoch preferovaných farieb.

Morenie hornej dosky:

výber varianty - zatrhnite

    Morenie hornej dosky:

9,40 €

Tento tovar naďalej nie je možné zakúpiť. Pozrite si súvisiace produkty tu

Katalógové číslo:
083950
Záruka:
2 roky

Popis tovaru

Poctivá práca, pravé drevo a vôňa včelieho vosku: Nechajte na seba dýchnuť masívny nábytok z borovice. Tešiť vás bude dlhé roky! Využitie nájde v kuchyniach, jedálňach, detských izbách, predsieni, na chodbe i v pracovni. Drevená komoda je pritom nielen luxusným bytovým doplnkom, ale tiež poskytuje mnoho úložného priestoru. Výrazným prvkom sú tiež veľmi dekoratívne kovové úchyty. Kovanie na prepracovaných úchytoch je ozdobené umeleckou patinou. Dná zásuviek sú vyrobené z farebnej preglejky.

 

Sedliacky nábytok z masívu ponúkame v niekoľkých odtieňoch morenia, od svetlo bielej až po temne čiernu. Ošetrený je pravým včelím voskom, čo z neho robí luxusný ekologický nábytok. Navyše môžete zvoliť tiež preferovaný druhý odtieň, ktorý sa použije na hornú dosku nábytku. Lakovaným morením hornej dosky sa stane vrchná doska ešte odolnejšie. Vzory si prezrite vo fotogalérii.

 

Aj tento sedliacky nábytok je ručne vyrábaný a pri jeho výrobe je kladený veľký dôraz na detailné spracovanie. Vďaka ručnej práci a masívnemu drevu je každý kus nábytku jedinečný. Ponuka nábytku z masívnej borovice je veľmi široká - pozrite si súvisiaci tovar nižšie. Nahliadnite taktiež do kategórií "sedliacke komody" (kde ponúkame rozličné typy praktických skriniek), "sedliacke kredence" (ktoré si zamilujete na prvý pohľad), "rustikálny nábytok" (čo má skutočné čaro) a ďalšie. Vo vrchnej časti stránky si v poli "Vybrať variantu" vyberte odtieň korpusu. Chrbát nábytku je z drevovláknité dosky (preglejky), ktorá nie je v rovnakom odtieni ako korpus. 

 

Z dôvodu výroby sedliackeho nábytku na zákazku, sme nútení požadovať od zákazníka zálohu v minimálnej výške 500 - 1000 Kč podľa hodnoty nábytku. O výške zálohy Vás budeme kontaktovať e-mailom po uskutočnení objednávky maximálne do dvoch pracovných dní. Dodacia lehota uvedená pri tovare nezačne pred pripísaním zálohovej čiastky na bankový účet. Záloha Vám bude odpočítaná pri konečnom vyúčtovaní a doručení zásielky.

Výška (cm): 70
Šírka (cm): 56
Hĺbka (cm): 43
Prevažujúci materiál masív - drevo
Druh dreva/dekor borovica
Farba podľa výberu
Špecifikácia odtieňa zvoľte farbu morenia
Typ komody šuplíková
S presklením nie
Hmotnosť (kg) 28
Spôsob dodania vcelku

Diskusia

Tovar ešte nebol okomentovaný, buďte prvý.

Otázka na predajcu

Vaše meno:*
 
Váš e-mail:*
   
Otázka:*
 
Ochrana proti spamu: vložte 3 znaky z obrázka
image  
instagram
Aby sme Vám mohli v tomto eshope ponúknuť kvalitné služby a pokročilé funkcie, využívame cookies. Prehliadaním tohto webu súhlasíte s ich používaním . Pre viac informácií o cookies a ich prípadnom blokovaní navštívte článok Pravidlá ochrany osobných údajov